CPUV Ke- 26, 27, 28 dari Nuffnang 2014 | Terima Kasih Nuffnang!

July 04, 2014

Assalamualaikum. hi fellow :)
agak jarang update kat sini, tapi nuffnang masih sudi berikan PG BE atau CPUV. Itu pun masih on going kat situ ;) terima kasih nuffnang :D


kali ni PG dapat BE dari Huawei Ascend P7, smartphone baharu keluaran dari Huawei. Terima kasih Nuffnang, terima kasih Huawei kerana sudi beriklan dekat blog PG :)

juga PG mendapat iklan dari Ikea! bersempena dengan kempen jualan mereka masih berlangsung juga, iaitu pada 28 jun 2014 lagi sehingga 06 julai 2014 ini. masih ada masa lagi lah sekiranya korang nak pergi membeli belah sempena hari raya aidilfitri yang tak lama lagi bakal tiba. hehe.

apa pun, terima kasih nuffnang! moga-moga nuffnang sudi berikan juga BE untuk blog baru PG kat sini (mrsyatie) hehe.

salam sayang. PG

You Might Also Like

14 comments

  1. Alhamdulillah rezeki tu, congrats PG, Farah tumpang happy untuk PG...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih dear farah :)

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki bulan puasa, tahniah PG

    ReplyDelete
  3. Rezeki bulan puasa tu..tahniahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ecah ;)
      Syukur alhamdulillah..mudah²an kengkawan blogger PG pun dapat juga :)

      Delete
  4. Replies
    1. Tq lya ;)
      Syukur alhamdulillah kan..

      Delete
  5. Tahniah pg.. kita ni mcm dh lama x dpt cpuv baru.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq awak ;) alamak! Kena update pasal nuffnang bebanyak tau.
      InshaAllah, Be will coming to u :)

      Delete
  6. Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
    Jom imarahkan Ramadhan dan join GA saya ni :
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  7. Waalaikumussalam. Salam perkenalan sama ya ;)
    InshaAllah free nnti PG join ya ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images