Tonton Wayang | X-Men Days Of Future Past

June 08, 2014

Assalamualaikum.

Morning fellow! Amboi. Bersemangat! Ok, kemarin petang aku pegi tengok wayang x-men ni. Sebelum tu, wanna say thanks so much kat hubs bff sebab bagi tiket free untuk aku. Hehe. Last minute juga dapat tiket free ni. Nasib sempat masuk panggung belum start wayang lagi. Hehe.

Ok, citer kali ni, kita akan dibawa mengembara ke zaman tahun 1973, zaman lampau, zaman muda mudi x-men, dan zaman belum pun x-men sekarang berjumpa dan besatu. Citer ni akan merubah sejarah x-men. Kira yang mati di zaman selepas tahun 1973 tu, watak yang telah tiada, dihidupkan semula, dan merubah persepsi rakyat bahawa x-men adalah juga penyelamat dunia.


Wa gitu. Simple je aku nak review. Supaya korang boleh pegi tonton sendiri wayang ni. Ok? :-)


Hehe. Selfie itu harus ;P

Salam sayang. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. sempat berselfie lagi
    seronoknye nengok wayang

    ReplyDelete
  2. Tengok macam menarik je. Tapi itulah, Mieya bukannya reti sangat tengok wayang ni huhuhu..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images