Tonton Wayang | Contracted

June 07, 2014

Assalamualaikum!

Hi fellow! Ni cerita kemarin. Tak menyempat nak update kemarin, dek sebab lepas tengok wayang, tetiba je maigrain attack. Sungguh tak boleh nak bawa berbincang betul pakcik maigrain ni nak mai. Agak2 la nak datang. Bolehlah prepare apa yang patut. Huh! Ok! Abaikan tang tu. Balik pada tajuk asal yes.

Kemarin, macam biasalah jumaat, pegi tonton wayang dengan geng kaki wayang. Huhu. Kali ni tengok wayang genre ala-ala seram ghost gitu. Tapi sebenarnya, tak la ghost sangat pon! Suspen je lebih. Hurm.

Ok, cerita ni mengenai si cantik samantha or called her sam sahaja. Sam mengalami beberapa insiden yang agak mengelikan juga. Dari starting day 1 sehari selepas dia menghadiri party dekat her friend, alice. Semua benda pelik hapend after sam talk to one guy called BJ. BJ ni ada kes dengan polis.

Then starting day 1 until lah day 3 of 3, sam mengalami detik-detik hidup yang menyukarkan. Dia having sex dengan BJ then kena virus yang menyebabkan hidupnya brrubah 100%, then dia putus cinta dengan nikky. Her gf lesby. Actually, sam is lesbian. Bila nikky dapat tahu sam having fun dengan another guy, nikky decide to broke their relation, tapi sam sukar terima and dia bunuh si nikky time tu juga. Then, dia bunuh alice too. Sebab sam ingat, alice cemburu dengan hubungan sam dengan nikky. Apa jadi dengan sam selepas tu? Ar korang kenalah pegi tengok. Hehe. Sebab? PG nak korang sendiri nilai and tonton movie ni sendiri :-)

Contracted
Director : Eric England
Starring : Najarra Townsend, Caroline Williams, Alice Macdonald
Genre : Thriller / Drama / Horror
Language : ENGLISH
Released Date : 04 June 2014 
The night after a party Samantha wakes up in her house. She shows symptoms beyond that of a severe hangover but irritably tells her mother that she is fine. At the restaurant where she works, Samantha has trouble eating and performing her job. Although reluctant to seek medical assistance for fear that Nikki will find out that she has contracted a sexually transmitted disease from a male, she eventually visits her doctor, who believes her to have a rash and infection, but only, it turns out to be much worse.

Kekeke. Yatieowner its me too :-) boleh nampak tak berapa bintang aku bagi kat movie ni? :D happy weekend semua! Muah²!!

Salam sayang. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images