Masam Masam Manis Jom Tonton!

June 02, 2014

Assalamualaikum. Hi fellow :-)

Korang buat apa wei? Da tido belum?! Hehe. PG tak tido lagi ni. i mean, tak dapat tido :-) Esok confirm mengantuklah kat tempat kerja ;( While tak dapat tido ni, jom teman PG tonton citer P.Ramlee masam masam manis :-)


Pakcik google pinjam gambar ya :-)

Kalau korang nak tahu, dulu masa kecik-kecik, masa tu masih zaman tape bagai, kita ada koleksi citer P.Ramlee ni tau. Memang layan habislah citer ni. Masa tu kan tak banyak lagi drama, citer hiburan bagai. Paling femes memes pun masa PG kecik-kecik is, citer hantu indon. Adui. Memang peminat fanatik giler la citer-citer indon ni. Alamak, da terlebih cerita pula kan. Hehe. Ok jom! Tonton masam masam manis :-)
(Hehe. Entry taip menggunakan asus fonepad 7)

Salam sayang. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. memang lagenda la kalau citer p.ramle ni.tak pernah bosan la.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images