04 June 2014

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Assalamualaikum, hi fellow :-)

Lamanya PG tak join segmen! But. Tak pa. Kali ni PG nak support dan sekaligus join segmen giveaway by syuhadabaharudin blog, bersempena dengan ulangtahun perkahwinan beliau :-) korang yang nak join sekali, bolehlah join sama! :-)


Klik banner kalau nak join naaa :-)

Buat Pn. Syuhadabaharudin, PG nak ucapkan SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YANG KE-8 :-)

Salam sayang. PG

2 comments:

  1. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  2. Salam....kita dh jd geng mangkuk tingkat dia dah...huhuhu..[870]
    gudluck dear...free2 jenguk NS

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes