Dress by Mama | Terima Kasih Mama :-)

Assalamualaikum :-)

Hi fellow. Hari ni masuk kerja, pakai skirt yang mama jahitkan. Selalunya aku akan servey dahulu design yang macam mana aku nak. Lagipun, sekarang ni kan banyak sungguh kengkawan kita yang meniaga pakaian, skirt, tudung secara online. Boleh je kalau nak jadikam contoh nak buat baju sendiri :-)

Macam skirt yang aku pakai kat bawah ni. Kalau korang perasan, skirt ni da ramai yang pakai macam ni kan. Cuma kat belakang tu, aku da minta mama jahitkan kain panjang ganti tali pinggang. Boleh buat ikatan reben kat situ. Kengkawan office pun kata lawa skirt tu. Hehe. Lepas ni, inshaAllah, nak plan meniaga secara online. InshaAllah. Kena plan betul² gak tu :-) apa pun, terima kasih mama!


Salam sayang. PG

Comments

  1. cantikk..serius suke sangat..reben kat blakang tu yg watkan skirt ni nmpak cunn..

    ReplyDelete
  2. bestnya aaaaaaaaaaaaaaaaa <3
    nanti dah meniaga online please buat untuk plussize tau kak pg :( <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara