Dress by Mama | Terima Kasih Mama :-)

June 10, 2014

Assalamualaikum :-)

Hi fellow. Hari ni masuk kerja, pakai skirt yang mama jahitkan. Selalunya aku akan servey dahulu design yang macam mana aku nak. Lagipun, sekarang ni kan banyak sungguh kengkawan kita yang meniaga pakaian, skirt, tudung secara online. Boleh je kalau nak jadikam contoh nak buat baju sendiri :-)

Macam skirt yang aku pakai kat bawah ni. Kalau korang perasan, skirt ni da ramai yang pakai macam ni kan. Cuma kat belakang tu, aku da minta mama jahitkan kain panjang ganti tali pinggang. Boleh buat ikatan reben kat situ. Kengkawan office pun kata lawa skirt tu. Hehe. Lepas ni, inshaAllah, nak plan meniaga secara online. InshaAllah. Kena plan betul² gak tu :-) apa pun, terima kasih mama!


Salam sayang. PG

You Might Also Like

5 comments

  1. cantikk..serius suke sangat..reben kat blakang tu yg watkan skirt ni nmpak cunn..

    ReplyDelete
  2. bestnya aaaaaaaaaaaaaaaaa <3
    nanti dah meniaga online please buat untuk plussize tau kak pg :( <3

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images