04 June 2014

CPUV Nuffnang Ke-10 hingga Ke-25 Tahun 2014 | Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum!

Hi again fellow. Honestly, lately memang aku agak jarang nak update blog, dek kerana aku tak pakai lappy aku lagi da! dan blog, i mean laman web blogspot dekat office da kena sekat. (heeeee. Macam depa tau-tau je kot aku mempergunakan kemudahan internet kat pejabat. Sengal!) sangatlah memeh.

Tapi. Disebalik itu semua, Memehlah kan. Sambil-sambil aku buat dek je gitu, Nuffnang! Yes, Nuffnang still masih nak bagi rezeki kat aku. Sobsob~ terima kasih Nuffnang! Macam hang tau-tau je kot aku tengah menghadapi masa kesukaran aku la ni. Terima kasih Nuffnang. 


Horey! Ada ads On Going kat situ. Terima Kasih Nuffy :-)

Tapi. Tapi. Tanpa kengkawan bloggers yang sudi mai blog PG, mungkin aku tak kot menerima BE dari Nuffnang. Korang, terima kasih ya sudi mai blog PG. Sayang ketat kat korang :-) muah-muah!

Salam sayang. PuanGojes

3 comments:

  1. banyak tu PG..SB lama dah tak menghupdate blog..busy memanjang di musim cuti sekolah ni

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes