CPUV Nuffnang Ke-10 hingga Ke-25 Tahun 2014 | Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum!

Hi again fellow. Honestly, lately memang aku agak jarang nak update blog, dek kerana aku tak pakai lappy aku lagi da! dan blog, i mean laman web blogspot dekat office da kena sekat. (heeeee. Macam depa tau-tau je kot aku mempergunakan kemudahan internet kat pejabat. Sengal!) sangatlah memeh.

Tapi. Disebalik itu semua, Memehlah kan. Sambil-sambil aku buat dek je gitu, Nuffnang! Yes, Nuffnang still masih nak bagi rezeki kat aku. Sobsob~ terima kasih Nuffnang! Macam hang tau-tau je kot aku tengah menghadapi masa kesukaran aku la ni. Terima kasih Nuffnang. 


Horey! Ada ads On Going kat situ. Terima Kasih Nuffy :-)

Tapi. Tapi. Tanpa kengkawan bloggers yang sudi mai blog PG, mungkin aku tak kot menerima BE dari Nuffnang. Korang, terima kasih ya sudi mai blog PG. Sayang ketat kat korang :-) muah-muah!

Salam sayang. PuanGojes

Comments

  1. banyak tu PG..SB lama dah tak menghupdate blog..busy memanjang di musim cuti sekolah ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara