05 June 2014

CPUV Ke-25 dari Nuffnang 2014 | Terima Kasih Nuffnang!

Assalamualaikum, hi fellow! :-)

Lama sangat tak masuk blog, lupa pula nak apdate apa yang wajib. Hehe. Semalam aku ada share dapat cpuv ke sepoloh hingga dua poloh lima tu kan (wa angkaaaa je banyak kot. Earnnya ciput je. Hehe. Apa pun syukur tau), and then yang ke-25 tu, masih ada on going! Datangnya dari produk penjagaan wanita Lactacyd! Horey!!! Terima kasih Nuffnang :-) saya tahu saya jarang update blog, tapi Nuffnang masih nak bagi rezeki kat saya. Terima Kasih again and again Nuffnang! Muah-muah love u! :-)


Ciklisa, pinjam gambar awak ya :-)

Salam sayang. PG

1 comment:

  1. yeeeehhhhh loncat2 untuk PG hehehehe tahniah!! :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes