Belated Gift | Terima Kasih!

Assalamualaikum. Hi fellow :-)

Masuk office pagi tadi nampak benda ni kat atas meja kerja aku. Waa, terima kasihlah cik daud! Bolehlah buat tuala travel. Ye la skg ni asyik kadang dok balik inanam, kadang dok balik rumah mama kat tuaran. Tak sempat kadang nak fikir nak kena bawa benda-benda yang penting macam tuala mandi, berus gigi, sabun mandi dan sebagainya. Kalau semua benda ada dalam kereta, senanglah! La ni, cik sawi (savy) en. Suami tu, da jadi macam rumah kedua da ;D macam-macam ada dalam tu. Kekeke.


Oh, sebut pasal tu, terima kasihlah buat PG office mate, sebab tahun-tahun buat majlis birthday, even belated sekalipun, tapi korang still nak make it hapend juga :-) terima kasih korang. Sayang korang ketat-ketat! Muah muah ;D

Salam sayang. PG

Comments

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara