05 May 2014

Sampai Jumpa Lagi Cik Lappy T_T

Assalamualaikum.

morning fellow.
maaf ya, from now, PG hanya akan update belog pada waktu kerja sahaja. memandangkan laptop PG, PG tak pakai lagi da. i mean, telah bertukar tangan, atas sebab-sebab yang tertentu. maka, PG akan menggunakan sepenuhnya internet ofic (hehe) untuk update apa yang patut. T_T

pakcik gugil, lawa laptop :)

hari ni sibok sikit. nanti PG updatelah apa yang patut ;)
salam sayang korang. PG

11 comments:

  1. allaaaa,, xpe yang penting PG ada update jugak.. kang rindu susah pulak kang hahahahaha :)

    ReplyDelete
  2. alaaaa qila nak beli laptop baru T_T
    hihihihi kak pg!!!
    misschu too <3

    ReplyDelete
  3. awatnya..? lahaiii...syahdu bunyinya~

    ReplyDelete
  4. takpe janji PG update kan! PG kerja dekat mana? xD

    ReplyDelete
  5. lya baru brkesempatan jenguk pg sini :)

    ReplyDelete
  6. laaa..engt PG nye lappy..huhu..bru nk kt cntek :p

    ReplyDelete
  7. salam. hee takpa takpa..guna saja internet office tu :D

    ReplyDelete
  8. selamat mengupdate blog. cantik lappy dlm pic tu

    ReplyDelete
  9. rindunya dekat PG !! lama nina xsinggah sini. lpas tukar link habis hilang. nanti ada masa nina singgah lg. klik2 whisper :)

    ReplyDelete
  10. Rindu jugak dekat PG. Lama jugak Mieya tak singgah ke sini. Al maklum lah, mood blogging baru je nak muncul kembali.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes