Kerinduan Yang Tidak Tertanggung ;(

May 28, 2014

Assalamualaikum Fellow :)

 uncle google, pinjam gambar awak lagi ye :D

lamanya PG tak berada dekat belog. ;(
ada yang tercari-cari PG tak?
or, maybe ada yang rindu dekat PG tak ni? sobsob.
tak de? ok baiklah! (tarik muka sat. hehe)
maaf ya. lately PG agak sibuk.
pegi kursus dan urus mengurus kursus.
tak de la banyak mana pun sebenarnya.
cuma komitmen tu kenalah harus ada kan ;) hehe.
so, PG nak minta maaf sesangat sekiranya ada yang ziarah PG kat sini,
and PG tak berkesempatan nak balas jejak korang.
inshaAllah, free nanti, PG jejak korang semula tau.
and thanks too, sebab masih ada yang sudi isi tabung PG kat sini ;)
thanks so much tau. sayang ketat-ketat kat korang ;)
rindu kat korang juga :)

salam sayang. Puan Gojes ;)

You Might Also Like

5 comments

  1. salam. welcome back PG..wahh lamanya tak muncul kan :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam cik itah ;) ah'ah tu la pasal kan. sibuk sikit :)

      Delete
  2. lama btl tak nampak pg..Lya nak jemput pg ke majlis perkahwinan Lya 07.jun nie kat bfrt..:)..p/s lya menabung cne

    ReplyDelete
  3. Welcome back ! ^^ Saya pun baru nak active blogging balik lepas beberapa bulan ^^

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images