02 May 2014

Bawa Suami Pun Menjadi Isu | Diana Amir

Assalamualaikum.

salute la dengan diana. mana dia pegi bawa suami dia. tak pe la kan. suami dia pun. asallah mentaliti rakyat kita ni erk. suka sangat nak buat propa bagai. adakah ini sebab mereka-mereka yang mengata itu mereka-mereka yang belum bernikah kawen dan tidak tau kelebihan dan betapa bestnya bila kita pegi mana-mana ditemani suami. hehe. tapi kalau PG, memang PG jarang nak bawa suami pegi attend majlis anjuran ofic.ada pun, sekali dua yang boleh di bilang dengan jari tangan. kekeke.

 kredit: beautifulnara
“Baguslah saya bawa suami, nak bawa siapa lagi? Kenapa benda yang halal orang nak pertikaikan? Benda tu lagi bagus. Kira mengelakkan fitnah. Kalau pergi sorang-sorang lagi bahaya sebab saya perempuan. Jadi saya bawalah suami, memang orang yang sepatutnya melindungi kita. Saya rasa tak ada masalah.
Kalau saya pergi shooting biasanya dia tak ikut. Yang mana dia ikut ialah kerja-kerja macam forum. Sebab forum biasanya saya pergi jauh dan balik malam. Kalau pergi shooting, saya nak dia ikut tapi dia yang tak nak,”
MiG Online sebaliknya memuji sikap Diana Amir yang tak membelakangkan suaminya walau dalam apa jua yang dilakukannya. Tu la ciri-ciri isteri solehah, kan? KREDIT: metrowealthpictures.net
 sokong diana ;)
salam sayang. PG

7 comments:

  1. macam-macam ragam org kita :( bia je lah dia nak bawak suami dia.. huhu

    ReplyDelete
  2. orang persoalkan?
    Seriously.
    Haihhhhhh

    ReplyDelete
  3. Pelikkan yang bujang bawa pakwe boleh lagi ckp2 alah romantiknya....bila yang kawen bw suami macam2 yang tak enak pulak didengarnya...semuanya tak kena..

    ReplyDelete
  4. Alah, hasad letew tengok orang bahagia.. Saya suka sangat tengok diana ni.. Hmmh, biarkan ajalah orang nak kata apa...

    ReplyDelete
  5. ala update la wat autopost. kat office leh blog walking

    salam singgah dr http://afasz.blogspot.com

    follow sini, kalau sudi follow sy k
    tq

    ReplyDelete
  6. salute dgn diana.. org dh kawen ni untung sbb ada teman :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes