Posts

Showing posts from May, 2014

Farhan Lepas Cerai Kepada Abby Abadi 2 Kali?

Image
Assalamualaikum fellow ;)

ye kan? tak pe la. da namanya jodoh.
apa pun, semoga abby tabah menerima dan menjalani hidup seperti biasa selepas ini. ;)

kredit to : beautifulnara
Kata Abby Abadi:-
Lafaz kali pertama itu tidak dibuat kepada saya tetapi dia memberitahu kepada seorang kenalan bahawa kami sudah bercerai dan apabila saya dimaklumkan mengenai perkara itu saya merujuk perkara berkenaan kepada bapa saudara suami di Kelantan untuk mengetahui sama ada ia sah atau pun tidak. Apabila diberitahu lafaz dibuat itu sah kami rujuk secara perbuatan tanpa melaporkannya kepada mahkamah.
salam sayang. PG

Kerinduan Yang Tidak Tertanggung ;(

Image
Assalamualaikum Fellow :)

 uncle google, pinjam gambar awak lagi ye :D
lamanya PG tak berada dekat belog. ;(
ada yang tercari-cari PG tak?
or, maybe ada yang rindu dekat PG tak ni? sobsob.
tak de? ok baiklah! (tarik muka sat. hehe)
maaf ya. lately PG agak sibuk.
pegi kursus dan urus mengurus kursus.
tak de la banyak mana pun sebenarnya.
cuma komitmen tu kenalah harus ada kan ;) hehe.
so, PG nak minta maaf sesangat sekiranya ada yang ziarah PG kat sini,
and PG tak berkesempatan nak balas jejak korang.
inshaAllah, free nanti, PG jejak korang semula tau.
and thanks too, sebab masih ada yang sudi isi tabung PG kat sini ;)
thanks so much tau. sayang ketat-ketat kat korang ;)
rindu kat korang juga :)

salam sayang. Puan Gojes ;)

Sampai Jumpa Lagi Cik Lappy T_T

Image
Assalamualaikum.

morning fellow.
maaf ya, from now, PG hanya akan update belog pada waktu kerja sahaja. memandangkan laptop PG, PG tak pakai lagi da. i mean, telah bertukar tangan, atas sebab-sebab yang tertentu. maka, PG akan menggunakan sepenuhnya internet ofic (hehe) untuk update apa yang patut. T_T

pakcik gugil, lawa laptop :)
hari ni sibok sikit. nanti PG updatelah apa yang patut ;)
salam sayang korang. PG

Bawa Suami Pun Menjadi Isu | Diana Amir

Image
Assalamualaikum.

salute la dengan diana. mana dia pegi bawa suami dia. tak pe la kan. suami dia pun. asallah mentaliti rakyat kita ni erk. suka sangat nak buat propa bagai. adakah ini sebab mereka-mereka yang mengata itu mereka-mereka yang belum bernikah kawen dan tidak tau kelebihan dan betapa bestnya bila kita pegi mana-mana ditemani suami. hehe. tapi kalau PG, memang PG jarang nak bawa suami pegi attend majlis anjuran ofic.ada pun, sekali dua yang boleh di bilang dengan jari tangan. kekeke.

 kredit: beautifulnara “Baguslah saya bawa suami, nak bawa siapa lagi? Kenapa benda yang halal orang nak pertikaikan? Benda tu lagi bagus. Kira mengelakkan fitnah. Kalau pergi sorang-sorang lagi bahaya sebab saya perempuan. Jadi saya bawalah suami, memang orang yang sepatutnya melindungi kita. Saya rasa tak ada masalah.
Kalau saya pergi shooting biasanya dia tak ikut. Yang mana dia ikut ialah kerja-kerja macam forum. Sebab forum biasanya saya pergi jauh dan balik malam. Kalau pergi shooting,…

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Misah Omar dan Suami | Tahniah!

Image
Assalamualaikum.

tahniah misha ;) selamat pengantin baru.




kredit: beautifulnara
salam sayang. PG

Untitled Post T_T

Image
Assalamualaikum.

after all hapen.
sebenarnya malas nak banyak bunyi.
makin banyak bunyi. makin banyak benda yang keluar.
makin banyak hati yang terguris terhiris dan ter segala.
betullah...diam itu lebih baik...

pakcik google juga baik.  tak pernah nak merungut dek sebab aku selalu pinjam gambar dia :D
sayang ketat kat korang ok. PG