Too Hot Yes!

April 23, 2014

Assalamualaikum fellow.

aku dari luar tau. i mean, berurusan dekat luar pejabat.
subahanaAllah. cuaca tak boleh nak cakap ar.
panas terik. dahaga macam time pose gitu.
la ni. maigrain la pula T_T
adui. korang yang nak pegi berurusan dekat luar tu, make sure minum banyak air k.
PG da minum sebotol air mineral.
harap-harap lepas ni ok.
banyak kerja T_T

yesss too hot pakcik google T_T

salam sayang ketat kat korang tau. PG

You Might Also Like

8 comments

  1. mungkin tanda nak dekat musim hujan tue.
    kt kuantan pn bleh tahan,
    malam mmg terasa panas kalau dlam umah

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee. samalah kita shark.
      kot-kot malam ni hujan kan.
      sebab lately kk, sabah, cuaca tak boleh nak di duga T_T

      Delete
  2. kat cne kepayan pun panas yang amat pg..tak tahan duk kat luar terus sakit kepala

    ReplyDelete
  3. a ah la..kat besut ni pun sama..x pe la kan..mne tau nnti hujan,hehe

    ReplyDelete
  4. ye sangat panas mashaallah TT_TT
    berpeluh je rasa haih thanks for the reminder kak pg.
    qila pun baru minum air 2 gelas ishh

    ReplyDelete
  5. kat office ni sejuk dah macam eskimo dah...

    ReplyDelete
  6. semalam hujan. sejuk. alhamdulillah
    aah bila cuaca terlampau panas..mmg rs x selesa

    ReplyDelete
  7. panas. tapi, malas nak minum air kosong. hehhehe

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images