Too Hot Yes!

Assalamualaikum fellow.

aku dari luar tau. i mean, berurusan dekat luar pejabat.
subahanaAllah. cuaca tak boleh nak cakap ar.
panas terik. dahaga macam time pose gitu.
la ni. maigrain la pula T_T
adui. korang yang nak pegi berurusan dekat luar tu, make sure minum banyak air k.
PG da minum sebotol air mineral.
harap-harap lepas ni ok.
banyak kerja T_T

yesss too hot pakcik google T_T

salam sayang ketat kat korang tau. PG

Comments

  1. mungkin tanda nak dekat musim hujan tue.
    kt kuantan pn bleh tahan,
    malam mmg terasa panas kalau dlam umah

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee. samalah kita shark.
      kot-kot malam ni hujan kan.
      sebab lately kk, sabah, cuaca tak boleh nak di duga T_T

      Delete
  2. kat cne kepayan pun panas yang amat pg..tak tahan duk kat luar terus sakit kepala

    ReplyDelete
  3. a ah la..kat besut ni pun sama..x pe la kan..mne tau nnti hujan,hehe

    ReplyDelete
  4. ye sangat panas mashaallah TT_TT
    berpeluh je rasa haih thanks for the reminder kak pg.
    qila pun baru minum air 2 gelas ishh

    ReplyDelete
  5. kat office ni sejuk dah macam eskimo dah...

    ReplyDelete
  6. semalam hujan. sejuk. alhamdulillah
    aah bila cuaca terlampau panas..mmg rs x selesa

    ReplyDelete
  7. panas. tapi, malas nak minum air kosong. hehhehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara