TONTON WAYANG : The Machine

April 07, 2014

Assalamualaikum. Hi Fellow ;)

ni entry minggu lepas. tapi lupa nak post ;)

jumaat datang lagi. suker la tu :D ok, tengahari tadi macam biasa pegi tengok wayang. kali ni tengok the machine. sebenarnya nak tengok kapten amerikano. tapi memandangkan geng kaki wayang da tengok wayang tu minggu lepas, (minggu lepas aku bercuti) maka, kenalah juga tengok wayang lain.

 sumber: google

the machine mengisahkan tentang satu mesin atau robot called ava, yang mati ditikam. kalau korang nak tahu siapa sebenarnya ava. korang kena tengok sendiri wayang ni. kenapa dia ditikam dan boleh pula si ava ni menjadi 'machine' ;)

sumber: google

yes. para pelakon the machine. tengok tau. hehe.
punyalah sangat simple entry PG ;) bye!

salam sayang sangat sayang kat korang. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. tu je?!?!?!!?!? :O hahahaahah cerita lah lagiiii kak pggg <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye tu je. hehehe. as usual kan qila :D
      kakaka

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images