Tonton Barbie of Swan Lake | Siapa Pencipta Patung Barbie?

Assalamualaikum. Hi Again Fellow :)

korang. mari tonton barbie of swan lake kat tv3 sekarang. ;)



Ruth & Elliot

yes. mereka berdua di atas adalah pencipta patung barbie yang menjadi fenomena alam dekat dunia. sapa tak kenal dengan patung barbie kan? ;) PG pun suka gila. tapi ye la masa zaman kanak-kanak dolo-dolo, patung like barbie memang agak mahal. nak beli pun tak mampu kot :D mungkin masa tu mama dengan bapa pun fikir dari beli patung dengan harga macam ni macam tu, better beli ayam keyep C untuk anak dia yang sorang ni :D

sumber tentang siapakah pencipta patung barbie, korang klik sini ya > Barbie <

ar. mengantuk pula di tengahari buta di saat terkena kipas angin ni . kekeke . PG

Comments

  1. siapa x minat barbie mmg x rasa ler nikmat dunia fantasi time kecik2 dulu..
    hehe..
    masing2 duk sibuk cari sikat nk rambut cm barbie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul tu shark ;)
      nak sikat pula ala-ala pinky colour gitu :D

      Delete
  2. Replies
    1. tak pe, wayang boleh donlod. nanti bolehlah tengok bila2 masa ya kinah :)

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara