02 April 2014

Pssst ❤

Assalamualaikum . Hi Fellow .

yes. aku jarang nak share tentang hal peribadi aku kat sini kan. perasan tak? hehe. selalunya aku akan cerita tentang kebosanan aku. kerja. suami aku. nuffnang. tips nuffnang. tips kesihatan pun ada. tapi sumpah jarang serius gila. tips kecantikan yang ntahlah tak de pun kolum kecantikkan yang korang boleh nak klik and review pasal tu kan. hehe. pasal wayang. aku tengok wayang apa hari ni. hari tu. tapi kata qila, aku suka nak gantungkan review aku :D sumpah. aku memang macam tu. kekeke. cerita pasal aku? my self? memang jarang gila pun kan :) then aku terfikir sejenak dan seketika dan sewaktu dengannya. apa guna blog aku ni sebenarnya? kekeke.

 thanks google!

so ~ nanti kita cerita lagi. ahaha. see? baru cakap kan. suka betul gantung ayat :P
salam sayang teramat sayang kat korang. PG

12 comments:

  1. btl2 trgantung la pg muahaha..lya top up ford :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ntah kenapa. memang macam ni tau lya :D

      Delete
  2. salam PG..ahahaha..maybe la tu gantung :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam cik itah :) hehe.
      senyum je la PG ya :D
      tak tahu nak kata apa da. kekeke

      Delete
  3. menggantuungkan ayat boleh, pembaca akan memberi satu interpretasi ayat yang digantungkan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kena buat sesuatu tentang ini kan ija :)

      Delete
  4. kan betul T_T hahahaha memang takkan ada ending nya hihihi
    takpe takpe :p qila tungggu ye kak gojes hihihi <3333

    ReplyDelete
  5. biasalah tu, iolss pun sama juga PG...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he. nasib ada yang sama. ahaha :D

      Delete
  6. ahahaha mmg trgantung ceritanya :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes