24 April 2014

Produk Pemecah Lemak Terhebat dari Shaklee | Hubungi Pengedar Shaklee Mamafiyya Blog

Assalamualaikum. Hola Fellow :)

mari baca. mari baca. lelong lelong lelong! 
ikan basung satu kilo tiga inggit sahaja weiiiii!! :D
tak de la. aku gurau sahaja.
ni PG nak share. mamafiyya blog
mamafiyya salah seorang pengguna shaklee. also mamafiyya juga adalah pengedar sah dan sahih shaklee. maka. kalau korang nak dapatkan stok ke aper ke, do please, can contact mamafiyya gitu.
mamafiyya say ' Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519' 
terima kasih mamafiyya. semoga mama sentiasa dimurahkan rezeki. amin-amin ;)

her husband too adalah pengguna shaklee tau. 
kalau nak baca tentang her husband dengan produk ni, boleh baca kat SINI (klik je)

comeinya banner :) 

ok. bolehlah hubungi mamafiyya ya :)
ni bukan iklan penaja tau. ni PG saja share dengan korang.
kot-kot korang nak cari pemecah lemak yang belum di jumpai sebelum ini. maka.
shaklee mungkin boleh menyelesaikan masalah korang. maybe? hehe

salam sayang. PG

8 comments:

  1. Assalamualaikum PG, sheila pun agen shaklee. selalu pakai sendiri je, hehee singgah menabung YES sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam sheila. la ye ke? ok tak pa tak pa. nanti PG promote kat sini sama ya ;) FOC! kekeke.
      terima kasih sheila! ;)

      Delete
  2. heeeeee. qila nak try nanti TT_TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. silalah ;)
      selamat mencuba ya qila :D

      Delete
  3. yumida pun ahli shaklee juga pengguna shaklee. so far shaklee mmg berkesan

    ReplyDelete
  4. salam. heee..nanti nak try jugak..sy masih guna aurawhite ni..:)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes