My Blog List Problem T_T

April 30, 2014

Assalamualaikum. Holla Fellow.

ni PG nak tanya, macam mana nak dapatkan kembali kita punya senarai bloglist yang kita follow erk? sebab PG da try berkali-kali. tapi still tak keluar senarai bloglist tu T_T menyampah sungguh. ada sapa-sapa pernah mengalami kejadian yang serupa tak? share sikit macam nak dapatkan semula benda tu T_T

tolong on me!! T_T

sayang ketat kat korang. PG

You Might Also Like

10 comments

  1. Assalamualaikum PG, hari tu sebulan juga sheila takda bloglist. sheila baru cuba buat lastweek. alhamdullilah. kena masukkan semula link satu pastu save. pastu masukkan link kedua, pastu save dan seterusnya sampai siap.. memang agak leceh. taktahu kenapa blogspot buat hal.. janganlah nak edit2 blog time blogspot tengah buat hal.. memang menyakitkan hati.. nak follow org pun takboleh before this. baru elok je T_________T"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam sheila. omaeeee. leceh juga kan nak buat T____T

      Delete
  2. lya tak pernah lagi alami situasi mcm tu pg..ok gak guna pendapat sheila tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar. kena take time juga nak buat nanti ni lya :)

      Delete
  3. x penah lagi hadapi masalah macam ni.. huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. T____T sobsob. ni pasal PG gatai tangan sangat la ni T___T

      Delete
  4. belum pernah lagi hadapi masalah macam ni... hu hu hu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwargh....T_T
      kena sengkang mata cari tutorial jawapnya ni farah T____T

      Delete
  5. tak pernah pulak dpt prob camni.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images