Jemputan [Nuffnang Blogbuster] Campaign - Oral B Supernova 3 | Terima Kasih Nuffnang ❤

April 10, 2014

Assalamualaikum.

semalam dapat email dari Nuffnang ;)

Hi blogger,

We are pleased to inform you that you have been selected to participate in a Blogbuster campaign based on your survey preference ..... blablabla .....
 eh'eh. ada lisa surihani la ;) 

terima kasih nuffnang. evendo lama aku tak cerita pasal korang, tapi korang still masih dan mahu memberikan sedikit rezeki untuk aku. tapi. adoi. tak reti la nak buat video bagai ni. malu pula. nanti PG fikirkan samada nak join sekali atau tak ya :D

thanks nuffnang ;) PG

You Might Also Like

18 comments

  1. tahniah PG Farah pun tumpang happy untuk PG...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih farah :)
      nanti farah cuba check email farah pula. manatau dapat sekali kan ;) boleh submit video sama2 ;)

      Delete
  2. heemmm kita ni pun blur nk buat video2 ni.. hehehe ape2 pun good luck kalau join ehh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PG memang tak reti buat benda2 mcm ini ni. hehe.
      apa pun, good luck untuk husna sekali kalau join ya ;)

      Delete
  3. lya pun ada dpt..ak reti nak buat video..tgkla kalau dpt buat lya hantar hihih

    ReplyDelete
  4. wow bestnye. tp saya tak pandai buat video. heeee

    ReplyDelete
  5. niesa ada dapat gak tp rasa mcm xnk la ambik campaign tu..xreti nk buat video..ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah lah niesa. segan pula kalau video buruk :D

      Delete
  6. huu..tula PG..xpndai nak buat video bagai..nana pun xtau lg join ke tak. da la duedate 17ni.hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggal beberapa hari lagi kan nana ;)

      Delete
  7. Tahniah yer PG, zumal baru follow sini nak menuntut ilmu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ahmad zu. oh, terima kasih follow blog PG yang tak seberapa ni. hehe.

      Delete
  8. dpt jugak menda ni..
    tp x reti, x paham pun ade..hehe
    klu buat entry boleh je..
    nak buat video tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tu la pasal sha :) kalau entry sure berjela-jela panjangnya :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images