Hello, Confidence! Say Hello to Libresse!

April 02, 2014

Assalamualaikum . hi fellow !

Hello, Confidence!

Selamat tinggal alam persekolahan! Jom siap sediakan dirimu untuk berhadapan dengan temuduga menerusi tip-tip dan aktiviti yang kami sediakan
Suka cabaran yang menyeronokkan? Alaminya dalam setiap tahap dan dapatkan lencana istimewa. Kongsikannya dalam Facebook untuk mewarnai jalan ini!
Lengkapkan setiap tahap, dan kamu boleh menangi ganjaran yang menakjubkan!
wa. macam menarik je kan. korang. libresse tengah buat game. hadiah super b kalau menang. korang yang tengah free sekarang ni, jemputlah join sekaki ya. korang boleh klik link > libresse < untuk lebih lanjut tentang ini ;) good luck !

salam sayang sangat sangat sayang kat korang. PG

You Might Also Like

8 comments

  1. nak try joingggg hihihi hello libresse heheeh <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. ar jom ;)
      PG pun sometimes menggunakan libresse :D

      Delete
  2. mcm best kan..t la ada masa lya try join.top up cne ford & lazada

    ReplyDelete
  3. salam. singgah khamis kat sini..
    sambil topup 3x Libresse untuk PG :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images