07 April 2014

Gambar Kenduri Doa Selamat Sempena Kelahiran bayi Liyana Jasmay ;) ❤

Assalamualaikum Fellow ;)

rasanya da menjadi trend artis or mana-mana yang berkemampuan la kot rasanya kan, akan buat kenduri kecil or something to kenangan bergambar sebelum menyambut kelahiran atau sebelum si ibu ni bersalin. ye la, mengandung ni orang kata, kalau takat itu sahaja rezekinya, mungkin itulah sahaja moment yang depa nak ingat sampai bila-bilakan. and di abadikan dengan buat kenduri kecil-kecilan atau mengambil gambar kenangan semasa perut tu tengah mengandungi bayi mereka (wa. ayat baru ke aper tu :D). sebelum ni aku ada share gambar kenangan bergambar nana af sebelum dia bersalin kan. kali ni jom tengok gambar kenduri doa selamat oleh pasangan comel Liyana Jasmay dan Suami sempena kelahiran bayi mereka pula ;)



sweetnya mereka :)


congrats!

 scha dengan awal pun ada juga ;)
tak sabar pula nak tengok gambar kenangan bayi merek :D

best je tengok kan. PG kreditkan sepenuhnya untuk abg nara aku aka beautifulnara. hehe

salam sayang. PG

12 comments:

  1. comel je liyana jasmay tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel je kan ;)
      da chubby pun still comel. hehe

      Delete
  2. comeynyer LJ preggy yer, chubby jer muka ;)

    ReplyDelete
  3. da chubby sikit sekarang..husband dia mcm muka UAI :)

    ReplyDelete
  4. sweet! moga dipermudahkan urusan kelahiran baby mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah. kita doakan sesama ya :)

      Delete
  5. baru brkesempatan jenguk pg..lya menabung sekali libreese & colgate..dah besar dah perut c sha

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes