Cpuv Nuffnang 6, 7, 8, 9 Untuk Tahun 2014 | Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum fellow ;)

adui. teruk betul perangai kan. kedekut sangat sampai malas nak share earning nuffy T_T tak la wei. kan da bagitau. i'm super bz and lazy lately. kekeke. tapi ni aku nak share segera mungkin je dekat korang. earning CPUV 4 serentak terus dapat dari nuffnang. masih date yang sama. tapi ntahlah. mungkin lain-lain url ads kot. ntah. serius tak tahu. hehe. apa pun, aku still nak ucapkan terima kasih buat nuffnang, sebab sudi bagi ads bertaburan dekat blog aku ni. terima kasih nuffnang. korang. aku share dengan korang je la. earning tak banyak ribu riban pun. jadi, maka. jangan jeles k :D

terima kasih nuffnang ;) i love lob u more. kekeke

korang can click HERE. PG ada share sedikit tak banyak pasal nuffnang yang ada kaitan dengan blog PG. kot-kot boleh menjadi panduan ke aper ke untuk korang. sebab, PG still learing about nuffnang. so, jangan expect yang PG pandai sangatlah tentang nuffnang ya :) bye!

salam sayang ketat-ketat kat korang. PG

Comments

  1. wah bnyak2..
    en. nuffnang mmg baik hati kan :)

    ReplyDelete
  2. wah wah wahhh bestnyaa kak PG huhuiiii

    ReplyDelete
  3. betol tu dik..yang nie senang je nak dapat kan..yang CPUV sebenarnya..hahaha..tak mahu gak menyinggah..geram di buatnya

    singgah sambil menabung

    ReplyDelete
  4. auw auw..bestnyer dapat cpuv. sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan PG,hehe. selamat menabung. singgah smbil isi tabung PG. morning :D

    ReplyDelete
  5. wahhhh meriah nuff PG banyak CPUV,, hoyeeee *joget2 sikit heheh

    ReplyDelete
  6. untungnya

    Jom join GA

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

    ReplyDelete
  7. banyaknya lya ada juga dpt dua tiga ketul

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara