Banyak Cara Untuk Berfesyen :)

April 13, 2014

Assalamualaikum. Morning Fellow.

da tak de isu nak gosip sangat ke sampai isu tudung yang tak cukup panjang tu juga yang menjadi propaganda terhebat kat malaya sekarang ni. adoi. cukup-cukuplah dek non oi. pihak admin mawar fareeda pun da tampil bagi penjelasan. no need kot di panjang-panjangkan isu ini.



PG mengaku juga tak mampu nak beli tudung fareeda ni lagi. bukan setakat tak mampu. tapi more to orang kata, berfikirlah sebelum berbelanja. harga satu tudung fareeda, PG tak tahu sebab tak ambik tahu pun. tapi ada few kengkawan PG kata, tudung tu harga dia mahal. who care kan? dia meniaga. lantak dia la kot nak bagi harga berapa. kita ni sebagai pembeli, sepatutnya kita yang kena pandai dan bijak untuk mem per banding kan harga. yes. kalau tak mampu, jangan menyiksa diri untuk beli. betul tak?

tapi kat sini. isu nya is. kata-kata yang di keluar kan. yes. itu isu sebenar. bukannya isu tudung itu bagi PG la. apa pun. pihak mawar pun da tampil beri penjelasan kan. alo. tak nak la pasal isu ini, nama madam ros si cantik manis tu buruk T_T tak mau tak mau ya. da sudah la tu. ;)


sumber: beautifulnara

salam sayang ketat kat korang okei :D PGiS

You Might Also Like

17 comments

  1. hiii.kita mmg xmampu beli. :p tapi mungkin sbb xminat juga style die kot. (jujur sekejap) ;p tapi slalu beli tudung kanggaroo rm5.hehe. a cheap style.yeaahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. see? rm5 boleh dapat puluh2 tudung kan. kekeke..

      Delete
  2. Tudung fareeda ni mmg mahal kan..

    ReplyDelete
  3. Siapa mampu beli...boleh beli...kalau tak, banyak pilihan di pasaran...Yang penting selesa, ikut syariat dan bergaya...Betul tak? Heheheheh

    ReplyDelete
  4. personally. tak prefer tudung fareeda. one ot the big reason is singkat. so it become. pendek dan mahal. tak berbaloi baloi. hahaha.

    ReplyDelete
  5. hehehehhe beli satu tudung fareeda ke sepuluh wide shawl murah?
    Hahahahahha mesti lah beli yg sepuluh hahahahaha.
    thanks share ni kak pg, betul lah. bukan mawar tu kan yg patut dituding jari hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. tenang qila ;)
      kita perhatikan je benda ni k. :D

      Delete
  6. tak mamapu lagi kot nak pakai tudung mhl nie pg hihi..bli tudung 5 or 10 hinggit ja tu pun bawal ja lya pakai :D..lya top up cne

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah dengan PG. ;)
      terima kasih ya lya.

      Delete
  7. Assalamualaikum PG, ritu buka fb tak paham sangat.. rupanya dia dah failkan paten design tudung dia ekk. hehehe malas nak komen panjang, tapi better kot dia panjangkan sikit saiz tudung tu. in shaa Allah, tak salah menyumbang pahala kan. singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  8. haaaaa btl tu setuju joget2 ngan PG lah,, admin die yang salah n dah tampil beri pejelasan dah.. bia lah die nak jual mahal ke, jual longgok ke kan.. heehehehe

    ReplyDelete
  9. macam2 kes... Kita berbelanja lah ikut kemampuan. Ikut kehendak memang parah. InshaAllah, moga ada rezki semua untuk merasa tudung Fareeda yang gojes ni.. (Saya pun tunggu hubby belikan..tak tau lah bila coz saya surirumah) hehe

    ReplyDelete
  10. salam. uhuk no komen :D
    btw menabung downy :)

    ReplyDelete
  11. ikut kemampuan..humm ada betul, tp biarlah yang menepati hukum juga hihi...bagi saya..bersederhana lebih elok daripada berlebih lebihan . heee peace no war =)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images