Aku Isterinya Sinopsis

April 10, 2014

Assalamualaikum. Hi Fellow ;)

korang tengok tak drama Aku Isterinya dekat tv3 sekarang ni? sebab aku tak berkesempatan tengok lagi drama ni. harap-harap ada yang uplod the all drama and free nanti kalau aku rajin and dapat wifi free (hehe) bolehlah donlod. jom baca sinopsis. 

teraju utama :)
sinopsis drama Aku Isterinya (sumber)

Mengisahkan Mya Arlissa dirogol bapa saudara dan dijual kepada seorang lelaki di pusat perlacuran.
Mya diselamatkan lelaki bernama Mikail. Mereka hidup bersama selama 2 tahun dan suatu hari Adam mengambil kesempatan ketika Mikail mabuk untuk merogol Mya.
Sejak kejadian itu, Mya mula mencari arah hidupnya kerana menyedari hidupnya tidak layak meletak sebarang harapan pada Mikail.

Pada masa yang sama, Mikail juga di hantui dengan perbuatan kekasihnya Lisa yang berkahwin dengan bapanya hingga membuatkan keluarganya berpecah belah. Bekas kekasih Mikal Suzanne juga muncul kembali dan mengganggu hidupnya dan sentiasa menghasut ibu lelaki itu supaya membenci Mya.
Dapatkan Mya dan Mikail bersama?


Slot Akasia
Novel: Aku Bukan Mistress
Pelakon: Alzana Nasir, Izzue Islam, Marisa Yasmin, Shazwan Zulkipli
Jumlah episode : 28
itu dia. tak sah kalau bukan drama sekarang ni tidak lahirnya dari novel-novel yang ada di pasaran kan ;) apa pun, best apa wei :)

salam sayang ketat ketat kat korang semua :D PG

You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. ye ke. alo, kena dapatkan la novel ni juga :)

      Delete
  2. Zumal ikuti drama nie tapi kekadang tension tengok watak Mika yg baran tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he. PG suka tengok watak mya :D
      tapi kadang tertinggal citer ni T_T

      Delete
  3. alolo...drama ni awesome kot...mika tu suka..tp x ngaku..hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul2. malu malu meow lagi kan alia :D kekeke

      Delete
  4. lya tak tgk lagi hihi..top up cne ya pg libreese & inti

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images