20 March 2014

Untitled Untitled ❤

Assalamualaikum All.

ar bosan.
tadi aku nak update pasal MH370.
tapi terganggu dengan kengkawan yang bertandang.
boring ar. tak tahu nak update apa.

aduiiii. engko macam ni pun da buat daku jatuh cinta apa wei! ^^

oh by the way. aku masih menanti perkabaran tentang MH370
cuma. tidaklah menanti macam dulu.
nak cepat-cepat balik dari kerja sebab nak tengok segala berita.
nasiblah kat rumah aku tak de astro
kalau tak, semua channel aku nak tengok satu-satu.
sekarang ni. aku cuma dengar dekat hotfm je.
dekat tv. berita. aku bosan da.
asyik-asyik dok cakap benda yang sama.
sidang media yang satu apa pun aku susah nak faham.
oh. aku lembab sikit kalau orang cakap hollywood yang tak berapa clear di pendengaran telinga aku.
sorry erk. bukan tak reti. cuma. lain sikit penangkapan aku.

hurm. oh. aku masih menanti si qila update result spm beliau :D
korang boleh pegi ziarah blog dia kat sini > qila < hehe.

hurm. tu je la kot aku nak cakap.

salam sayang. PG

2 comments:

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes