The Heirs Korean Drama ❤

March 06, 2014

Assalamualaikum All.

 sumber : google

omgeee.
aku da habis tengok the heirs korean drama.
evendo aku rasa aku lah manusia paling last ever tonton the heirs
yang da berlalu lama main kat astro tu kan.
tak pa. aku tak kisah.
as long aku da tengok.
bintang?
10/10 bintang aku bagi :D
bagi aku lee min ho memang awesome hensem gila
park shin hye pun comel je

salam sayang. PG 

You Might Also Like

5 comments

  1. kannn.. best sangat2. lee min ho mmg encem sangat =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn syg :)
      dia sangat super encemm!
      adoi. boleh terbawa dalam mimpi tu wei aisyah. hehe

      Delete
  2. baru habis tengok this drama few weeks ago. best lah juga. but I suka yang eps awal-awal. bila dah nak dekat habis tu, I dont really like character cha eunsang. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. wa, ni baru betul tengok. tapi yes la ayem. PG setuju dengan ayem. mula2 episod memang best je. sebab nak tahu kisah si cha eun sang tu. tapi bila da penghujung, da boleh agak sapa dia pilih dan how her life after that. :)
      tapi apa pun, lee min ho memang ... Ya Allah, memang menusuk di kalbu PG la lakonan dia :D

      Delete
  3. dulu lya suka layan korea..skrg mcm kurang dah mungkin kebizian bab tu dah malas nak melayan :D..top up cne ya inti & visa

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images