13 March 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Assalamualaikum All.

perut da kenyang. hati pun senang la kan.
awal pagi lagi da breakfast dengan rojak daging. huhu.
mata jangan cakaplah. rasa nak tutup pintu office,
tarik bantal busuk (hehe) zzzzz. boleh? :D

before PG menyibukkan diri dengan kerja yang ada,
PG nak join segmen senang lagi mudah.
segmen mini power bank untuk rakan
uwargh. giler kentang senang. hehe.
korang nak join, boleh klik banner tau ;)

http://zamani84.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

klik banner tau kengkawan :)
salam sayang. PG

16 comments:

  1. wahh dapnya pepagi dah pekena rojak...lya top up cne nissan & u of london

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. terima kasih asha :)
      teringin nak makan rojak :D

      Delete
  2. gudluck PG! nana join jgk ni....bestkan.simple je :-) moga ada rezeki kita..amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nana. oh ye ke. ok, PG ucapkan gudluck sama buat nana k. kot-kot ada rezeki nana atau PG dapat powerbank tu kan :) btw, thanks ziarah PG :)

      Delete
  3. Lama tak jenguk PG.. Sihat?! Gudluck tau.. Hehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sihat kak yus :)
      kak yus sihat?
      hehe. terima kasih kak yus.
      kak yus pun boleh join sekali tau :D

      Delete
  4. Datang dari Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

    http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    Good Luck

    #PrayForMH370

    ReplyDelete
  5. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes