21 March 2014

On Leave | Churp Churp Current Earnings ❤

Assalamualaikum Fellow.

hari ni aku bercuti. tak masuk office.
nak cuti sebenarnya sebab suami pun kata dia bercuti hari.
sebab lagi nak kena ambik bos kat airport petang ni.
so, decide ambik cuti nak urus lesen memandu aku yang da tamat tempoh tu.
tapi. lain yang dirancang. lain yang jadi.
suami kata dia boleh pegi tolong renewkan lesen. sebab nanti after renew my lesen.
dia nak pegi bengkel terus. T_T
kalau tahu. tak payah kot aku nak apply cuti today. sayang cuti je T_T

then decide nak ambik peluang update blog plus blogwalking.
huhu. tak de kan? dekat qila blog je sempat and ada lah few blog tadi yang sempat aku singgah.
maaf erk. lately sangatlah mood malas nak update blog. tak tahu pegi mana mood tu T_T

then baru tadi cek acc churp-churp.
oh. churpy da meningkat sikit. sebelum ni, adalah dalam dua tiga inggit je kat situ.
tapi ni da naik ke sepuluh inggit something.
syukur alhamdulillah. bukan senang kot orang nak kasih duit free macam tu.
aku share kat bawah ni ya.

syukur alhamdulillah. sapa nak kasi kan? :)
terima kasih churpy :)

salam sayang. PG

2 comments:

  1. hihihi betul :)
    <3
    alhamdulillah naik banyak tuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah ;)
      tapi PG da lama tak letak churp ads T_T

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes