Lets Pray For Our MH370 ❤ | Stesen Radio Hentikan Segmen Humor, Kurang Lagu Rancak

Assalamualaikum All.

sumber : aghotfm iG


pagi ni bila check iG dekat fon.
nampak post dari aghotfm.
yang mana stesen radio henti segmen humor, kurang lagu rancak.

ok. thats good sebenarnya.
as korang tahu dengan kehilangan pesawat MH370
yang till now da masuk hari ke 4 usaha pencarian pesawat tersebut
yang belum ditemui. menjadi tanda tanya dan menjadi bualan seluruh dunia.
sudah tentu mengundang satu seribu rasa buat setiap ahli keluarga mangsa.

so, dengan penghentian seketika segmen tersebut, rasanya sebagai rakyat Malaysia,
kita telah menunjukkan betapa respectnya kita dengan sensitiviti masyarakat
dengan perasaan sedih, gundah gelana pada tiap ahli keluarga mangsa yang terlibat.

untuk para kengkawan PG BLOG,
PG mohon lets pray for our MH370.
semoga pencarian MH370 DIPERMUDAHKAN.
YA ALLAH. BANTU LAH MEREKA DENGAN MISI PENCARIAN MH370.

salam sayang. PG

Comments

  1. sama2 la kita memohon semuanya dalam keadaan selamat kembali...lya pun tak ada mood nak menulis entri kat blog skrg nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah. kita teruskan berdoa agar misi pencarian berjaya T_T

      Delete
  2. semoga terus di permudahkan sedalanya..

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan segalanya....

    ReplyDelete
  4. astro pun buat benda yg sama kan.,
    aminn., smoga dipermudahkan...,

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes zuhdi. semoga dipermudahkan misi pencarian mereka ya zuhdi.

      Delete
  5. Replies
    1. ❤❤❤ hehe. morning qiqi lala :D

      Delete
  6. semoga allah berikan petunjuk..

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara