21 March 2014

Icon Ariani | Selendang Siti Nurhaliza Collection di Ariani | Dapatkan Potongan Harga 30% Sekarang! ❤

Assalamualaikum All.

berita baik untuk korang yang peminat fanatik tahap dewa dengan koleksi tudung dari Ariani, dan memang sah korang tak pernah tertinggal untuk mendapatkan one of koleksi dari depa, aku nak  bagitau korang, yang mana, hari ini 21 Mac 2014, Datuk Siti Nurhaliza, our beloved singer tu, telah menjadi icon Ariani. wow! super B la. aku rasa korang patut tahu tentang ni. selain itu, datuk siti juga ada berkolaborasi bersama Ariani, yang mana starting 21 Mac ni, Datuk Siti Nurhaliza akan mengeluarkan Siti Nurhaliza Collection di butik Ariani. Bukan tudung, tapi selendang! korang harus pegi dapatkan segera tau :)

berita hebat lagi wei nak kongsi starting 21 Mac ni, setiap Siti Nurhaliza Collection akan dapat 30% diskaun untuk member semuanya sampai ramadhan ni sahaja. - ni sumber PG kreditkan kat Yuyu Zulaikha blog.

 kredit : yuyu zulaikha blog

 kredit : yuyu zulaikha blog

Jadi, korang. pergi cepat dapatkan koleksi Datuk Siti Nurhaliza ya :)
wa, tajuk bukan main panjanggggg lagi. hehe.

salam sayang. PG

2 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhh hihihi mahal ah takde duit hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kena fikir 1001 sebelum nak beli kan qila :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes