Hal Kisah Kemarin dan Novel Cinta Untuk Di Sewa by Lynn Dayana ❤

March 24, 2014

Assalamualaikum Fellow :)

maap ya.
lately see, nampak sangat tak rajin update belog kan.
tak paham sungguh napa perangai buruk macam beruk.
malas tahap dewa nak update cik belog T_T

oh. by the way.
da terlajak kat sini. nak share.
kemarin PG pegi 1borneo. of course dekat kota kinabalu, sabah.
largest shopping complex in East Malaysia (wiki say ya).

tujuan utama nak pegi kamdar. beli kain cotton.
buat baju kurung. memandangkan baju kurung sekarang,
banyak da tak muat. bukan salah ukuran ya. tapi aku da kian membesar dengan jayanya.
kekeke. nak salah mama dengan arwah bapak. memang tah la kan. :D
sapa suruh tak reti nak berhenti makan ;)
maka. harus cari alternative lain dengan terpaksa beli kain and buatlah baju baru T_T
tapiiiiii. cis!! tak da satu pun yang aku berkenan di hati T_T
jadi. tujuan utama untuk ke 1B, tidak berjaya dengan jayanya.

maka..

pergi cari makan dan nampak sale dekat popular!
wa. terus grap satu 1 novel. huhu.
nampak sangat. yang dirancang tak menjadi.
yang tak dirancang pula menjadi :) huhu.

novel by Lynn Dayana. 
Cinta Untuk di Sewa
 yang ni tak baca lagi. sat lagi nak start baca.

novel by Lynn Dayana. 
Miss & Mrs. tahun lepas beli dan da habis baca pun.
memang best ;)

 salam sayang. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. wah wah wah. Lagi? Hehehehe have fun kak gojessss hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. bawa bertenang :D
      have fun to u too qila :)

      Delete
  2. lya dah terlalu lama tak melayan novel ehehe...malas betul nak membaca :D..lya top cne k3 tabbung

    ReplyDelete
  3. salam. waa..macam best ja novel ni ^^

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images