Bad Dream!

Assalamualaikum All.

 sumber : google

untuk kesekian kalinya.
yang tak cukup tidur untuk ke berapa ratus malam.
tension betul.
rasa nak makan ubat tidur pun ada.
biar senang tidur. huhu.


korang.
macam mana erk supaya nak bagi tidur dengan senang pada waktu malam?
aku tak tahu nak buat apa da. da cuba untuk tidur seawalnya
tapi masih juga rasa tak cukup tidur. T_T
tension!

dan
untuk kesekian kalinya.
aku tak perasan pun bila masa aku boleh bercakap waktu tidur.
ar? semalam punya mimpi yang aku ingat,
anak buah aku si hafiz tu kena rasuk hantu mak nenek :D
sampai aku mengucap panjang kata suami. erk?

salam sayang. PG

Comments

  1. ehehe ada2 je ya pg ya..lya biasa tidur jam 9pm bangun jam 5am lebih..kiranya cukup kot :D..top up cne inti & british council

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. malam2 memang lepas buat kerja blog automatic mata akan kuyu...he he he...so tak ada tips untuk tu PG... tak dapat nak membantu nampaknya Farah kali ni...

    ReplyDelete
  4. serius jgn amik pil tdo., cuba ubh posisi dah arah tdo., yg palig bagus amalkan sunah.., :D

    ReplyDelete
  5. Mimpi mainan tidur.. amalkan bersihkan diri sebelum masuk tido. berwuduk. InshaAllah

    ReplyDelete
  6. baca lah apa yg patut sblm tido. amalkan tiap kali nk tido. sure basah tilam peluh2 mimpi ngeri ye..

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara