04 March 2014

Aneyasayo!

Assalamualaikum All!

 kredit : google

anyone already tercari-cari PG tak? hihi.
maafkan PG ya. lately sangat, serius sibuk dekat office.
hari ni ada audit MS-ISO. internal sahaja.
tapi persediaan untuk menghadapi audit ni bukan semudah SAHAJA.
banyak benda kena buat.
part PG senang je kot.
makesure ada laporan kursus bila da selesai habis kursus.
rekod buku dalam pusat sumber, sapa-sapa pinjam dan sapa-sapa belum kembalikan.
then. buat promosi pusat sumber then email to all staff.
lain-lain buat kerja yang diarahkan dari masa ke semasa.
wa. nampak senang je kan kerja PG. hehe.

tapi. kenapa tak update blog ye PG? :D

salam sayang. PG

4 comments:

  1. ehhh ya dah lama tak nmpk pg..top up cne ikea

    ReplyDelete
  2. ha ah, lama juga tak nampak PG...kat office ni pun tengah sibuk audit ni...

    ReplyDelete
  3. samalah kita.. sekarang auditor and tax nak datang, banyak benda kena buat.. banyaaakkkkk sangat... :(

    ReplyDelete
  4. Berniaga memang menyeronokkan . Part paling seronok bila pegang duit atas usaha kita sendiri. Customer datang cari kita semula untuk dapatkan khidmat atau produk dari kita .memang syok...

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes