Ambik Result SPM Today. Good Luck Semua!

March 20, 2014

Assalamualaikum Fello.

 sumber : google.

hari ni result spm da keluar kan?
wa. teringat pula zaman tok nenek ambik result.
hati jangan cakaplah. sah-sah kot tak boleh tidur.

bagi kengkawan PG yang ambik result hari ni,
PG doakan semoga korang dapat result yang baik.
kalau pun tak de A kat situ. as long lulus pun da ok.
inshaAllah. tapi kalau dapat yang super Baik,
awesome gila la kot korang.

good luck semua!

salam sayang. PG

You Might Also Like

7 comments

  1. yeahh..good luck buat adik2... hehe..
    singgah isi tabung PG.. :)

    ReplyDelete
  2. betul tu, all the best to all SPM candidates yang ambil result hari ni...

    ReplyDelete
  3. Goodluck utk yang ambil result SPM hari ini ;D

    ReplyDelete
  4. Harini adik linda pun amik result SPM, tp dia x inform lg bape result dia . Semoga berjaya utk semua calon SPM :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images