Ambik Result SPM Today. Good Luck Semua!

Assalamualaikum Fello.

 sumber : google.

hari ni result spm da keluar kan?
wa. teringat pula zaman tok nenek ambik result.
hati jangan cakaplah. sah-sah kot tak boleh tidur.

bagi kengkawan PG yang ambik result hari ni,
PG doakan semoga korang dapat result yang baik.
kalau pun tak de A kat situ. as long lulus pun da ok.
inshaAllah. tapi kalau dapat yang super Baik,
awesome gila la kot korang.

good luck semua!

salam sayang. PG

Comments

  1. yeahh..good luck buat adik2... hehe..
    singgah isi tabung PG.. :)

    ReplyDelete
  2. betul tu, all the best to all SPM candidates yang ambil result hari ni...

    ReplyDelete
  3. Goodluck utk yang ambil result SPM hari ini ;D

    ReplyDelete
  4. Harini adik linda pun amik result SPM, tp dia x inform lg bape result dia . Semoga berjaya utk semua calon SPM :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara