Tonton Wayang | Kami Histeria

February 08, 2014

Assalamualaikum. Morning again fellow! ;)

ok, ni sepatutnya entry kemarin. tapi tak menyempat nak update :) as usual pegi tengok wayang dengan geng kaki wayang. jumaat, kan masa panjang. lebih-lebih lagi panggung wayang atas ofic PG je kot. ahaha.

KAMI HISTERIA or HISTERIA adalah satu kumpulan band yang di anggotai oleh si mereka-mereka yang cantik dan pelakon yang sangat hebat okei, ada Bad aka badariah (Sara Ali), Laila (Diana Danielle), Airin (Mila Jirin), Peanut (Nad Zainal) and Jojo (Umie Salwana) yang mana depa menggunakan bantuan suara dari Cik Lang (Fazura) dalam lagu-lagu mereka. Then tak sangka their band famous after that, banyaklah dapat tawaran menyanyi sana sini kan. masuk radio, di temubual segala.

Then! one day, semasa depa di temubual di satu station radio. ya, Cik Lang call dan...all the band terkedu, terkejut seketika...segala mimik muka resah gelisah semua ada. ar? kenapa agak korang rasa? hihi. ok. sebenarnya sebelum depa ni famous, Bad ada buat satu perjanjian dengan Cik Lang kalau depa famous, depa kena tunaikan janji depa kat Cik Lang. Janji apa ka itu? hehe. itu PG tak boleh nak bagitau detail. sebab PG nak korang pegi tonton sendiri! :D

 
PG share trailer HISTERIA dengan korang ;)
much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. Best kan bila opis dekat jak dengan panggung wayang...lepas keja bleh singgah tengo wayang dulu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. best kak mia. tapi tak boleh la salah guna pegi tengok masa waktu bekerja kan :D jumaat tu da okei. sebab masa panjang kat situ untuk resti kan. hehe.

      Delete
  2. Kak PG selalu kedekut nak bagi tahu :P
    Hihihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. mana ada kedekut la syg :D
      apa pun, qila harus pegi tengok tau :) best!

      Delete
  3. seram tak pg? klo citer seram malas nak engok..kang sendiir jd takut..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. seram tapi tak berapa seram la yumida :)
      sesuai pegi tengok untuk relese tension :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images