22 February 2014

Tidak Dapat Bantuan Rakyat 1 Malaysia? Jom Merayu | Borang Rayuan BR1M

Assalamualaikum All.


 rupanya borang itu :D

ar. tadi aku ada share yang aku tak dapat bantuan rakyat 1 Malaysia tu kan.
baca entry kat sini.

but yes.
kalau tak dapat.
itu bukan bermakna ianya akan terberhenti kat situ je tau.
ada caranya.
psstt. duit free, i mean bantuan macam ni, kalau korang tak grap,
memang rugi. sebab apa?
sebab kerajaan da memperuntukkan sejumlah kewangan yang besar untuk ini tau.

that why.
MERAYU.
yes. bukannya merayu korang kena pegi merayu depan lembaga hasil tu.
tak!
korang ambik borang rayuan untuk mendapatkan br1m.
ambik borang, korang klik kat sini > borang rayuan bantuan rakyat 1 Malaysia <
ok. aku da google tau, borang ni sama je.
tak sure kalau ada borang baru ke tidak.

ok. tu je la.
jangan lupa isi borang tu. lengkapkan.
then hantar pegi lembaga hasil yang berdekatan dengan korang tau.

PG will make it later. hehe.
salam sayang. PG

1 comment:

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes