Sleepyyyyyy!!!

February 26, 2014

Assalamualaikum Korang.

aku da mengantuk sangat time ni. memang mata da rasa berat macam 10 tan da. tapi aku tak nak tidur lagi. sebab apa. sebab kalau aku masuk tidur sekarang, aku sure tengahmalam nanti aku pasti terjaga. da la esok ada bengkel kena jaga. i mean, urus setia. kena awal datang ke pusat pembelajaran. sebelum tu kena pegi breakfast dengan suami dulu. so, aku rasa aku kena bertahan sikit jam lagi. kang aku boleh pengsan terus. jadi tak la terjaga tengahmalam. tapi nampaknya macam tak berjaya je nak duduk lelama kat sini. aku da mengantuk sesangat. bye!

sumber : google

salam. sayang. PG

You Might Also Like

9 comments

  1. nina singgah sini.. klik2 lipstick.. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nina. Ah'ahla, banyak lipstik bertebaran kat blog PG hari ni. Hehe

      Delete
  2. salam sayang PG, Farah singgah untuk hilang mengantuk PG... klik Ikea satu...

    ReplyDelete
  3. ehhh jgn tidur pg :D..top up cne ikea

    ReplyDelete
  4. haha...comel je kucing tu. selamat malam kak.

    ReplyDelete
  5. Morning gojes....huhuhuhu
    Ngantok gop ni

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images