Payment Avdice Ke 3 dari Nuffnang | Terima Kasih Nuffnang ❤

February 05, 2014

Assalamualaikum. Hi Fellow ;)

pagi tadi dapat email dari hsbc advising service. tiba-tiba kot. memandangkan PG memang selalu open email terus dari samsung s3 mini PG yang super comel tu, PG abaikan email tu. sat lagi masuk ofic, pegi tengok dari pc tradisional.

dalam kepala, sibok fikir bila masa aku ada loan dengan hsbc bank. tak tahu lagi ni. tup-tup masuk ofic, cek email dari pc tradisional office ni, dengan hati yang dub dub kencang, nasib tak meletup,  terus hep hep horey! remember entry cash out earning nuffnang ke tiga PG bernilai RM381.08 tu? yesssss. pembayaran earning nuffnang telah pun di proses! horeyyyyy! maka! sekarang ni bila-bila masa je la PG tunggu kedatangan cik cheque kat PG :D OK2. nak beli aper nak beli aperrr! teheee.


terima kasih nuffnang

erp. hari tu PG kata nak anjurkan segmen sementara nak tunggu cheque tu sampaikan? ok, PG ada fikirkan something juga. macam nak anjurkan giveaway 'novel'. ada tak yang sudi nak join? hehe. kalau topup, memang selalu sangat giveaway bentuk topup kan. tapi tu la, topup ni memang senang la kalau nak redeem kan. hurm. novel ya? inshaAllah, PG akan fikirkan lagi nak bagi hadiah apa. ;)

much love. PG

You Might Also Like

15 comments

  1. Maybe dalam 2-3 hari, dapat lah cek tu dalam tangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. horey! PG da lama tak buat cashout ni mia. tak tahu berapa lama ambik masa utk cek tu sampai kat tangan ;)

      Delete
  2. tahniah pg..ok juga tu.asal top up msti burung churp2.dah jrg ada iklan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih asha. syukur alhamdulillah ;)
      hurm, mungkin sebab takde pengiklanan yg bekenan kat blog PG kot. hehe

      Delete
  3. tahniah PG. syok tengok kawan2 murah rezeki macam ni. moga murah rezeki selalu ya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak ct. inshaAllah. mudah2an ya kak ct. PG doakan yg sama buat kak ct juga :)

      Delete
  4. Banyak tue PG! Macam-macam boleh beli. :D Ha'ah, banyak giveaway yang hadiah topup. PG buat kelainan sikit. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 tu yg pening nak fikir beli ape arol :D, dan pening nak beli apa utk giveaway PG nanti ;P

      Delete
  5. Tahniah kak.. :D
    Waw, hadiah novel. best2.. nak lagi best kalau buat hadiah novel pilihan pemenang sendiri. cewahh.. :D *Just bagi idea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. terima kasih dik sha ;)
      hurm. pilihan pemenang ya? :D nanti akak PG fikirkan cadangan dik sha :D
      apa pun, terima kasih ya dik sha :)

      Delete
  6. ill joinnnn hihihihi <3
    wah wah untung ah kak pg hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung, yes. tapi kena bersyukur dengan apa yang ada tau ;)
      ok, silalah join ;D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images