Masalah Kulit Kering? Atasi sekarang dengan Nivea In-Shower Skin Conditioner!

February 11, 2014

Assalam All.

Memiliki kulit yang putih bersih suci murni, tulus mulus lagi menawan memang menjadi idaman segala kaum hawa kan. PG pun sama. sure korang pun juga lah sama. jangan kata si qila tak suka kulit yang menawan. hehe. esok boyfren kata awat kulit hang macam kulit orang tua, jangan salahkan PG tau qila :D 

by the way, PG pun sebenarnya tak berapa rajin sangat pun nak jaga kulit badan apatah lagi kulit wajah. memang pemalas tahap gaban la PG kata. kalau korang nampak gambar PG tu macam lawa (lawalah sangat. perasan sungguh!) ar, itu kena ucapkan terima kasih pada aplikasi kamera 360 darjah yang diberikan secara percuma kat mobile pon canggih korang untuk kaum-kaum hawa semua sebab mencantikkan kulit wajah kita. hehehe. kan? berbalik dengan kulit. yes, kulit PG pun memang kering. mama kata kulit kering ni banyak sebab. salah satu adalah kurang minum air. yes. PG memang akui memang kurang minum air masak. T_T air masak tak sedap apa wei! hehe. 

  

sebut pasal kulit lagi, Nivea ada penyelesaian untuk korang!. bukan sahaja untuk korang. untuk PG juga dan untuk mereka-mereka di luar sana yang mengalami masalah kulit kering. NIVEA In-Shower Skin Conditioner!

ops. belum habis lagi. korang bukan sahaja boleh menyelesaikan masalah kulit korang tu, tapi korang juga berpeluang memenangi hadiah hebat iaitu iPad Air dan memenangi lebih 20 Hadiah Hamper dari Nivea yang bernilai RM150.00! menarikkan? PG inshaAllah akan turut serta. inshaAllah. korang yang free, cepat-cepat jenguk kat sini. penyertaan yang sangat mudah! 



heee. lamanya tak tulis tentang Nuffnang T_T
selamat berjaya semua! :)
salam sayang. PG

You Might Also Like

3 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images