Lagi 4 Bulan | Kertas Kerja Kertas Kerja!

February 12, 2014

Assalamualaikum All.

Lagi 4 Bulan nak puasa kan. cepatnya! hari ni aku kena siapkan design for kertas kerja untuk ceramah ramadhan in coming june. sebab kita di jangkakan akan starting berpuasa on june kan. heee. cepatnya masa berlalu. tahun ni inshaAllah, jika di permurahkan rezeki, PG akan menyambut lebaran hari raya aidilfitri sekali lagi kat ipoh, perak and kedah. inshaAllah. inshaAllah.


backdrop ceramah tahun 2013 yang PG design
sebenarnya buat design ni senang sahaja. sebab background boleh ambik dari google, 
tinggal nak susun atur letak je. pakai adobe photoshop je kot :)


that one pula kertas kerja kerja/kertas cadangan untuk ceramah ramadhan last year.
but akteli, nak make it memang senang juga kan. nampak senang. tapi bila da bagi masuk dekat bilik bos, 
then masa tu pula da rasa perfectlah apa yang sudah ada depan mata, tup-tup pula bos reject.
ar, masa tu memang rasa macam nak ambik cuti je kot masa tu. ahaha.
but alhamdulillah. orang kata, tanpa teguran PG mungkin tak akan ke hadapan. 
thanks to bos too la :)

much love. PG

You Might Also Like

1 comments

  1. pg plak yg buat..wah menarik.haah kan 4 bln lgi

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images