23 February 2014

Garage Sale Dbkk!

Assalamualaikum All.

Garage Sale anjuran Kelab Reka DBKK datang lagi untuk tahun 2014 ni. hehe. sebenarnya aku tak tahu pun garage sale ni dibuat sebulan sekali. huhu. nampak sangat tak alert kan :D apa pun. today is my first experience join this'Garage Sale'. wow! hapening wei. memang aku boleh kata, rugilah kalau tak join sebelum-sebelum ini. serius. sumpah rugi. dan korang sebagai pembeli pun rugi kalau tak mai singgah dekat gerai  yang ada. bukan sahaja murah. malah sebagai pembeli, korang boleh membuat tawaran harga yang kaw-kaw punya. yang dapat murah tu, sure korang senyum gembira la aku kata. :)


our garage sale ;)

ok, then aku nak ucapkan terima kasih dekat kak jue, sebab dia yang ajak aku join this program. kak jue pakai seluar lagging warna biru tu. hehe. aku ajak sister aku sekali join. dia jual baju dan seluar dia yang lelama tapi! still can use tau. masyuk juga. aku hari ni jual shawl dan tudung aku yang masih boleh digunapakai semula, cuma aku tak berapa nak pakai lagi da. jadi, daripada menimbun banyak dalam bakul,better aku jual je. murah apa wei. satu aku jual rm3.00. dua aku bagi harga rm5.00. kalau ambik 3 helai, aku bagi hargai rm8.00. murahkan? dan syukur alhamdulillah, semua item yang aku jual hari ni, habis! syukur. syukur alhamdulillah. masyuk! masyuk! :D

salam sayang. PG

9 comments:

  1. alhamdulillah :D heee bestnyaaa hihihi dekat manaa ughhh nape qila takgiii hihihihi <3
    tapi best gila kan buat sale? rasa happy je eheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. yes. memang best tau qila. mula2 tu mcm malu2 gitu kan. tapi da lama2, makin suka pula. lebih2 lagi bila item yang kita jual tu orang beli :D

      Delete
  2. laa,,baru tw sebulan sekali.. ingatkn setahun sekali... hehehee... nnt kalo next month akak join g infom sya yer... tq... hehehehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. miss boo kat mana?
      nanti bolehlah singgah pegi gerai PG ya :D

      Delete
  3. ehh knp kita tak tahu..kemarin kita jenjalan kat kk.kalau tahu memang dah pergi sana serbu pg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke asha. tak pa. bukan rezeki. inshaAllah maybe next time. lagi pun, PG jual shawl dan tudung sikit je. :)

      Delete
  4. top up cne inti & visa :)..baru kluar iklan pg

    ReplyDelete
  5. wah beznya. part habis dijual tu bikin hati happy

    ReplyDelete
  6. saya pun banyak gilerrrrrrrrrrrrr baju2 and tudung2 and shawl2 yg dah tak pakai.. camner naik join garage sale ni ye?

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes