05 February 2014

Gambar Baby Girl Leuniey dan Apek I Tahniah!

Assalamualaikum. Hi Morning Fellow.

PG nak ucapkan tahniah buat leuniey dan apek dek kerana selamat bergelar ayah dan ibu for their beautiful doter ;) tak sabar pula nak ada baby sendiri . hurm. 


kredit illustrasiaku.com
selamat berpantang leuniey!

much love. PG

7 comments:

  1. mcm muka apek sebiji..Insyallah nnt ada juga tu rezki pg

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ah'ah sama dengan muka apek kan ;)
      tapi tak tahu la nanti kalau da besar sikit, mungkin ikut rupa maknya pula ;)

      Delete
  2. Congrats to both of them ^^ So cute..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan ;)
      da besar nanti sure lagi cute ikut mak dia ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes