Gambar Baby Girl Leuniey dan Apek I Tahniah!

Assalamualaikum. Hi Morning Fellow.

PG nak ucapkan tahniah buat leuniey dan apek dek kerana selamat bergelar ayah dan ibu for their beautiful doter ;) tak sabar pula nak ada baby sendiri . hurm. 


kredit illustrasiaku.com
selamat berpantang leuniey!

much love. PG

Comments

  1. mcm muka apek sebiji..Insyallah nnt ada juga tu rezki pg

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ah'ah sama dengan muka apek kan ;)
      tapi tak tahu la nanti kalau da besar sikit, mungkin ikut rupa maknya pula ;)

      Delete
  2. Congrats to both of them ^^ So cute..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan ;)
      da besar nanti sure lagi cute ikut mak dia ;)

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara