Cpuv Nuffnang 5 Serentak untuk Tahun 2014 | Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum All.

syukur alhamdulillah. lately walaupun sibuk sikit dengan kerja kat office, ditambah dengan mood yang malas nak update blog, tapi rezeki dari nuffnang untuk blog aku yang tak seberapa ni, ada juga tersangkut. terima kasih nuffnang. bolehlah mengubati hatiku sedikit dek kerana tak dapat br1m kali ni. huhu


terima kasih sekali lagi nuffnang 
salam sayang. PG

Comments

  1. Alhamdulillah rezeki PG, Farah tumpang happy, nak click tapi churp yang keluar, nanti datang balik dan klik untuk PG... Salam Jumaat PG...

    ReplyDelete
  2. tahniah PG..cik nuffie tak bagi SB cpuv lagi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih SB. tak pe, inshaAllah pasti ada jua nanti. hihi

      Delete
  3. ok la kan pg drpd tak ada kan..ehh knp pg tak dpt brim..kita blm cek lagi entah dpt ke idak nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu asha. dari tak de langsung kan ;)
      oh. kenapa PG tak dapat br1m erk? hehe. kejap lagi PG bagitau :D

      Delete
  4. bestnya! saya baru sangkut 2 CPUV lepas sebulan tak dapat langsung. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah. at least ada yang sangkut kan nik ;)
      lama tak ziarah blog Nik! :D

      Delete
  5. aah sama la..xaxis pun sangkut jugak..rezeki

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara