Balik.

February 12, 2014

Assalamualaikum All.

Pack jam 5.00 petang. tapi masalah suami aku tak sampai lagi. best je kan kalau waktu bekerja sama dengan suami. tak la penat nak menunggu suami datang ambik. hurm paling lewat pun aku pernah balik around 7.30 pm. half dari jalan cerita ariana rose da tertinggal kat situ. T_T. sobsob. tak pe la. jangan nak mengada sangat la PG. elok-elok suami tu pegi kerja, cari rezeki, isteri pula potpetpotpet. ar, nanti dapat gaji, tak berkat pula. hihi.


heee. love u suami :D

salam sayang. PG

You Might Also Like

7 comments

  1. wah..menunggu dgn penuh kesabaran..yumida part tunggu tu sabarnya kurang sikit..hihi

    ReplyDelete
  2. ala. sweet je pn gojes dgn husband. hiks.
    ee pun dah sangkut dengan cite ariana rose. =D

    ReplyDelete
  3. husband omg! haha >< sweet coupleee xD

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. Easy get money, just register will get 25dolar, try it now :)

    Mari buat duit mudah saja, mula2 register dah dapat 25dolar, cuba la

    http://stayreward.com/index.php?share=114766

    My Blog
    http://gsiym.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. rutin harian mcm tu ka pg..emm sabar ja la ya.

    ReplyDelete
  7. sabar ye PG.. sayang suami tu penting. ahaha

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images