You're Still The One by Shania Twain ❤

January 17, 2014

Assalamualaikum. Hi fellow.

Sorry, beberapa hari tak da yang baru tentang PG kan. akteli, PG sibuk sikit dekat ofic, ada kerja yang da di tetapkan due date. but, almost done it today. tapi memandangkan hari ini sahaja 1 Sabah ni mengalami gangguan bekalan elektrik, maka! isnin depan inshaAllah PG done it dengan paper work. so, sorry uols. tak da yang baru tentang PG. qila pun macam da tak rindu je dengan PG. hehe. and! sebelum PG nak masuk tido, PG nak share lagu by Shania Twain ni. i love this song. and, yes, that one always be my one. u ;)

(When I first saw you, I saw love.
And the first time you touched me, I felt love.
And after
all this time, you're still the one I love.)
Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday 

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong 

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'

good nite, much love. PG :)

You Might Also Like

14 comments

  1. haah dah lma tak nmpk pg kat cne

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada je asha. tapi tak sempat nak make entry T_T

      Delete
  2. Sorry kak PG semalam qila bukak blog kak PG tapi tak sempat nk tinggal jejak T_T

    Hihihi eh hello qila rindu ok.
    Qila tunggu je dkt bloglist bila lah nama kak GOJES tu nak naik hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. its ok syg :) PG pun kadang mcm tu, masuk je tapi tak menyempat nak tgglkan jejak ;) internet lambat, PG pakai hotspot share dekat cik lappy ni. kadang shoutmix lambat nak loading kan :)

      Delete
  3. Shania Twain? iihihihi nama dia sangat sedap hihi.
    Lagu ni qila nak download nanti!!!
    Hehe thanks kak PG <333

    ReplyDelete
  4. Assalam PG,
    lagu ni ada kaitan ea dgn hidup PG?
    hehe..

    cik qila atas tu.. amboi3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam Gee Lion :)
      hihi. ❤

      ahaha, tak pa, bagi peluang dia dgr lagu ni dulu :D amboi3 gitu.

      Delete
    2. based on your ❤, i think the answer is YES.
      heheheheheh..

      Delete
    3. hehe. na ❤ love lagi bebanyak ❤ ❤ ❤ :)

      Delete
  5. PG outstesen ke mmg keje kat sabah..?
    singgah sini ye.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak ct ;)
      PG memang keja kat sabah dan mmg orang sabah kak ct :D
      tq singgah kak :)

      Delete
    2. wahh..orang kita bah ini..b aru tau hari ni.. kak pun org sabah jugak.. salam kenal ya.. :D

      Delete
    3. na sabah bah kita ni kan kak. hehe.
      salam kenal juga dari PG ya kak ;) ❤

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images