Thanks Posto. Cheque Tidak Di Undang ❤

January 22, 2014

Assalamualaikum. Morning Fellow  ;)

syukur. syukur alhamdulillah. ni entry kemarin yang sepatutnya PG post :D again. syukur alhamdulillah. kemarin mood agak tak baik je kan, tapi sebelah petang mood ceria balik. hihi. tiba-tiba je ada surat sampai untuk PG dekat ofic. ingatkan surat nak tagih hutang (waaa. banyak hutang!). rupanya-rupanya PG dapat surat plus dapat cek bernilai RM207.53 sen sahaja. syukur alhamdulillah wei! serius. cheque yang tidak di undang! waa. terus minda kanak-kanak ribena rasa macam nak beli something. macam nak beli something je. macam nak beli something je :D


terima kasih rezeki dari Allah s.w.t :)

much love. PG

You Might Also Like

20 comments

  1. Alhamdulillah rezeki PG, Farah tumpang happy untuk PG...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis farah ;)
      Syukur alhamdulillah..

      Delete
  2. Alhamdulillah.. Masyuuk.. Hihihi.. ;)

    ReplyDelete
  3. wow akhirnya dah sampai dgn selamat..blh la bnja kepci sekutl dua nie kan ;D..muka tak malu kan pg kan..top up lagi ikea

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. asha, ni bukan cek dari nuffy lagi tau :D
      yang tu datang on februari . hehe

      Delete
  4. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  5. SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...


    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...


    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak untuk info yang menarik :)

      Delete
  6. alhamdulillah :D
    mcm nak beli ipong je mcm nak beli ipong je :P
    hihihihihihi
    untunglah kak PG hihihhihihi belanja elok2!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ;)
      sobsob. nampak gayanya macam kena lupakan seketika iphong tu qila. sobsob. kena berbelanja dengan berhemah da ni T____T
      *uwargh! baru nak perasan pakai iphong. :D

      Delete
  7. Replies
    1. terima kasih sue bee :)
      syukur alhamdulillah.

      Delete
  8. alhamdulillah...rezeki..beznyeeeee..senyum lebar je pg
    share la nanti hasilnya nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah.
      inshaAllah, akan PG share kan hasilnya nanti :)

      Delete
  9. Alhamdulilah rezeki, tahniah PG..bestnya :)

    ReplyDelete
  10. bilalah saya pulak nak merasa dpt durian runtuh mcm nih?
    huhuhu... T_T

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images