18 January 2014

Selfie Selfie of Me :D

Assalamualaikum. Hi Fellow ;)

hi qila, hi Gee Lion :D amboi amboi korang dua, bukan main lagi yer ;) qila da donlod belom? best tak lagu tu. hihi. Gee lion, hurm. ahaha. nanti PG jawap :D terus malu-malu kucing gitu PG seketika. ngeh3. ok! PG baru lepas kemas bilik yang bolehlah agak lama tak kemas. oh mak aiiii. da lama tak kemas? tikus tak da ya. yang ada sarang lelabah je. hihi.  memandangkan PG memang jarang balik rumah mama tapi lah ni da rajin pula balik hujung minggu or ada cuti umum. so kenalah kemas apa yang patut dalam bilik ni. :D bangkit je tadi terus basuh baju, kemas bilik, asingkan benda yang nak buang da, plus paper-paper lama yang da memang tak akan korang tengok pun sebab segala benda da ada dalam internet, sebab da memang malas nak tengok lagi, jadi better bakar terus, kuranglah juga sampah menyampah dalam bilik kan, terus ada idea nak pakai wallpaper pula dalam bilik, macam best je macam best je kan. hihi. terus kemas dan kemas sampailah jam 12.30 tengahari. baru ingat makan pagi tak ambik lagi. patutlah perut rasa macam kosong je kosong je. najwa latiff pun tak skip bekfes kot. ye ker? mana tahu kan. and taraaa. i was here with my lovely song of course. terus qila pasang kalau dia da donlod. ahaha. then gee lion tertanya-tanya lagu tu sure punya ada kena mengena dengan PG gitu. :D heee. like korang dua tau ;) apa pun!

memang tak di akui, zaman canggih, phone pun canggih da, plus tak payah nak beli kamera sebesar kereta api itu untuk nampak cantik dari kebiasaannya yang memang tak cantik, and bila da ada itu semua, donlod je aps kamera 360 tu, terus semua orang reti untuk kelihatan cantik dari kebiasaannya. selfishlah sangat or selfie? hihi. tengok! PG pun da terikut nak tulis perkataan selfie ni. selalunya PG memang ambik gambar je. tak pun nak kata, heee aku ambik ni, selfie tau. uwargh!! da memang ambik gambar sorang-sorang. kan? erk, apa yang aku melalut ni. hihi.


heee. menyampah tengok blogger ni! tak sesuai nak selfie la PG :P
ok! sapa dapat teka berapa usia PG la ni, PG akan review blog korang hari ni.
teka hanya sekali tau :D lalalala.

much love. PG

7 comments:

  1. wah...posing memanjang arini..hihi
    teka:32 kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. buang tebiat tu yumida ;)
      alamak, PG nampak 32 ker? ;D

      Delete
  2. cantik style tudung PG. saya tak pandai bergaya macam tu. hehe.
    ala saya dah tahu.. dari klu2 dan gaya penulisan, mesti ada kena mengena. kompem. kondifen tau!

    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih gee lion :) ala senang je tu :D
      hehe. wa, kondifen but not konfiden ar :D ahaha
      morning U :)

      Delete
  3. Replies
    1. morning asha. hehe. yes, PG 29 sebelum masuk 06.02 ni menjadikan PG 30 tahun :D tahniah tahniah! nanti PG review blog asha ;)

      Delete
  4. macam cantik je.. macam comel je.. hehe..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes