27 January 2014

Pembayaran BR1M 2014 Terus Ke Akaun Bank Anda

Assalamualaikum. Hi Fellow.

PG ada ok sikit ni. tadi tidur kejap. nak ambik MC pun sebenarnya PG malas nak pegi klinik. tidur kejap tadi, da ok kot sikit. harap-harap tak berpanjangan la. sebab esok petang ada meeting nak kena attend T_T

ok, korang da kemaskini br1m ke belum ni? kalau tak kemaskini lagi, cepat-cepat pegi kemaskini sekarang sebelum jumaat ini tau. PG ada share how to kemaskini secara online kat sini. jangan lambat-lambat nak kemaskini, nak dekat da ni tarikh tutup. ok, bagi korang nak kemaskini tu, jangan lupa letak number akaun bank korang memasing. sebab menurut sumber yang PG dapat, pembayaran akan di buat terus ke akaun bank masing-masing.



 ar, jangan cakap PG tak share info dengan korang tau ;)

ok, bagi korang yang sebelum ini terlupa nak letak akaun number masing-masing, korang boleh direct call to lembaga hasil untuk update number akaun korang. PG pun terlupa nak letak number akaun sebelum ni, terus PG pegi call lembaga hasil and nasib baik semasa permohonan pertama PG, PG memang da letak number akaun bank. so, no need to worried bout that la ;) tunggu duit masuk je kot. hehe.

much love. PG

12 comments:

  1. harap2 la ada rezki kali nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah. Ada rezeki melekat, sure asha dapat ;)

      Delete
  2. Assalamualaikum PG, thanks sharing. semoga murah rezeki kita semua.. dapat duit nanti boleh topup barang baby (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam ;)
      Waa. Ok, PG doakan semoga kita semua dapat rezeki yang ni..amin2...

      Delete
  3. wah beznya...semua dpt rezeki..alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. kalau utk warga emas yg sebatang kara tu kan, macam mana mereka nak terima brim. mereka bukan ada akaun bank pon.. errrr... blur jap.

    ReplyDelete
  5. :D umi qila takde acc bank so bila call diorang kata takde masalah hihihi.
    Akan hantar mcm biasa hiks

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah..rezeki..bestnya dapat

    ReplyDelete
  7. salam. haraplah murah rezeki kita semua kan PG, aminn :)

    ReplyDelete
  8. mereka akan hntr kepada ayah nina.. alhamdulillah rezeki buat semua :)
    singgah sini PG sambung topup

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes