10 January 2014

Muhasabah Diri ❤

Assalamualaikum. Salam Jumaat Fellow.

Sorry! PG super bz minggu ni. InshaAllah minggu depan PG will super free sebab isnin PG da apply cuti rehat memandangkan selasa minggu depan cuti umum. hihi. sista see noor engko jangan jeles.


pakcik gugil, pinjam lagi gambar awak yang cantik. :)

while PG tak bersiaran ni, please, jangan lupakan PG here ya. dan jejak korang, topup, derma kilat klik dari korang akan PG reply semula. sure gempak punyalah earning korang tu nanti dari PG :D and, for now. yes, today jumaat datang lagi. salam jumaat untuk all the muslimah out there, i love korang and please! muhasabah diri untuk tahun ini maybe. dan kalau boleh, biarlah kita sentiasa bermuasabah diri. i love korang :) jangan lupa PG ja. PG banyak kerja!! uwargh T______T

much love. Puan Gojes the simple Gorjes gitu. muntah hijau!

7 comments:

  1. salam jumaat. in shaa allah moga kita sentiasa dirahmati allah swt

    ReplyDelete
  2. kita dpt agak msti pg bizi hehe..top up taylor :)

    ReplyDelete
  3. Byk kerja? Aduh kesiannya kak PG :((
    hihihi qilah tak lupa lah :D

    ReplyDelete
  4. Btw kak PG, gambar tu thank u.
    Sgt <3 bagus!!!

    ReplyDelete
  5. Untunglah kan dapat cuti panjang. Jeles much :/

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes